Biologisk medisin med Vitatec

Biologisk medisin med Vitatec elektronisk testing av kroppens indre evne til å fungere optimalt. Med to elektroder festet til innsiden av føttene, går det en mikrostrøm som inneholder en masse frekvenstog. Disse frekvenstogene går inn i kroppen – men kommer ut med et helt annet mønster. Det er det som gir grunnlaget for analysen der en rekke algoritmer gir en pekepinn på tilstanden i kroppen.

POENGET ER IKKE Å STILLE NOE FORM FOR DIAGNOSE.

Det vi ønsker og driver med er å finne årsaksrelaterte feil eller ubalanser vi kan gå videre med rent terapeutisk. Det settes opp en plan for 4-10 uker, hvor andre terapier/­terapeuter kan inngå, tannlege, lege, kiropraktor osv.

Men først og fremst settes det opp et preparatprogram du kan velge å følge for å bedre ditt indre kroppsmiljø og komme inn i en regerasjonstilstand og bli friskere og friskere. Les mer om regenerasjon under biopati. Dette forløpet kan testes og følges opp med Vitatec.

Dersom du har en kronisk sykdom, anbefales å teste ca hver 4. uke for å optimalisere kuren – og få veiledning innimellom til videre tiltak.

Vitatec apparatet kan også behandle med frekvenser, og er et avansert behandlingsapparat i seg selv. Frekvensbehandling hver 2-6. uke løpende kan gi raskere og bedre resultater for mange.

Varighet: 60 min. pr. gang

Pris: Ta kontakt

Varighet: 60 min. pr. gang
Pris: Kr 870,- pr. gang