Infertilitet/barnløshet

Infertilitet/Barnløshet er som mange vet et stort og økende problem. Dersom det ikke er noen vanlige undersøkelser og medisinske tester som viser at det ikke skulle være mulig å få barn, så er det alltid en mulighet. Det er jo en spesiell situasjon å være i, og mange vil prøve “alt”…

For de som har en følelse av at de kan “bli friskere” så er det logisk å bruke noen penger og ressurser på muligheten for å sjekke ut dette. En konsultasjon og elektronisk testing kan si noe om hva som kan endres til det bedre når det gjelder begge kroppers tilstand.

En samarbeidsparter er PFC fra LadyComp. PFC er et veldig godt hjelpemiddel som sier mye over litt tid. Mange vet ikke om denne muligheten.

Utover dette, vil de som ønsker og har et positivt forhold til biologiske preparater som bygger på homøopati, ha muligheter til å få aktivisert hormonsystemet og mange andre viktige relasjoner i vår kropp som ikke er fullt så “medisinske og videnskapelige” som en del andre tiltak.

Hovedpoenget er vanligvis.. bli enda friskere! Og sats på at kroppen gjør sitt. Og det gjelder jo både mann og kvinne. Testing og vurdering i en konsultasjon kan anbefales for deg som er åpen for det.